DER BLOCK DES VERFASSERS:

Уряд УЖЕ готовий до другого рівня пенсійної системи???

26 березня цього року на Першому національному каналі міністр соціальної політики П.Розенко заявив про необхідність проведення реформ у пенсійній сфері. Один із запропонованих кроків - перехід до другого рівня накопичувальної пенсійної системи.

 

Звичайно, треба започатковувати другий рівень пенсійного забезпечення. Солідарна система знаходиться у глибокій кризі. Але не зараз, тому що:

 

1. В Україні існує законодавчо закріплена норма про можливість переходу до другого рівня лише тоді, коли бюджет ПФУ буде беззбитковим.


2. Важко зараз уявити пропагандистський ефект для реформаторів, та й особистий для людини, від інвестування коштів у НПФ, якщо сьогодні рівень інфляції сягає близько 35 % у рік, а рівень інвестиційного доходу, згідно нормативів, у НПФ складає лише 4 %...

 

Цікаво, як в уряді вирішили здолати ті перепони?

 

 

Dziobak Volodymyr

загрузка...
Blogs
Dziobak Volodymyr Dziobak Volodymyr РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Alle Blogs
DER BLOCK DES VERFASSERS
Alle Spalten author
Anträge der USU
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Details Vorschläge unterbreiten
Umfrage
{}