DER BLOCK DES VERFASSERS:

ПОСТМАЙДАННИЙ СИНДРОМ

Ідея внесення змін до Конституції вкрай непопулярна серед військових. Особливо серед бійців добровольчих батальйонів.

 

Сьогоднішня граната це злочин. Але вона є наслідком дефіциту роз’яснювальної роботи з громадянами стосовно бачення самої влади у необхідності таких конституційних змін.

 

Та головне, що через брак кардинальних змін у країні досі не покарані ті представники попередньої влади, які відповідальні за реальні злочини, відсутній прогрес у розслідуваннях розстрілів на МАЙДАНІ, не видно результатів боротьби із корупцією, нормального ставлення до власного народу в економічній сфері.

 

Сьогоднішній випадок це ДУЖЕ тривожний сигнал для всіх, але насамперед для нинішньої влади. У тих, хто навчився користуватися зброєю, починає закрадатися думка, що всі легальні методи впливу уже вичерпано (вони жодного результату не дають), що ЛИШЕ силовими методами можна змінити ситуацію в країні на краще.

 

Оскільки прийняття змін до Конституції переважна більшість майданівців вважає неприйнятною, тому і тих, хто їх лобіює (АП, КМ, керівництво ЗСУ), вважають зрадниками.

 

А беркути і Національна гвардія для багатьох тих, хто боровся за зміни на краще в Україні упродовж останніх 15 років, хто пройшов МАЙДАН, хто воює на Сході, продовжують асоціюватися із захисниками попереднього режиму, які не відповіли за свої злочини.

 

Шкода постраждалих... Дуже...

 

 

Dziobak Volodymyr

загрузка...
Blogs
Dziobak Volodymyr Dziobak Volodymyr РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Alle Blogs
DER BLOCK DES VERFASSERS
Alle Spalten author
Anträge der USU
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Details Vorschläge unterbreiten
Umfrage
{}