Writer’s block:

ВИ БУДЕТЕ СМІЯТИСЯ...

Існує потреба в тотальній інвентаризації ПФУ і якнайшвидшій розробці та впровадженні нової інформаційної системи. Що це дасть, покажемо на прикладі Греції.

 

Донедавна у Греції не було єдиної бази пенсіонерів. Після того, як вона запрацювала, виявилося, що загальна кількість отримувачів пенсій становить 2,71млн. осіб. А загальна кількість виплат на пенсіонерів у цьому ж році склала, згідно реєстру, майже вдвічі більшу суму – близько 4,5 мільйонів. І, як не дивно, так було всі попередні роки!

 

У ході подальших перевірок державні служби Греції виявили, що одну пенсію отримувало трохи більше 1,4 млн. пенсіонерів, по дві – близько 930 тисяч, більше 303 тисяч пенсіонерів кожного місяця – по три пенсії…

 

А 258 людей «умудрилося» отримувати одразу по сім!!! пенсій щомісяця.

 

Цікаво, а скільки у нас "умільців" зуміли отримати по сім пенсій одночасно???

 

P.S. N1. У Грузії інвентаризація виявила 30 %!!! мертвих душ.

 

P.S. N2. Якщо бюджет на цей рік становить 234,4 млрд. грн із дефіцитом, який покриватиметься безпосередньо з держбюджету, в 19 млрд. грн, то зловживань у нас – щонайменше 80 млрд. грн. Саме стільки сьогодні не вистачає ПФУ для збалансування видаткової і дохідної частини (за словами міністра Розенка).

 

Dzobak Volodymyr

загрузка...
Blogs
Dzobak Volodymyr Dzobak Volodymyr РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

All blogs
Writer’s block
All columns author
UARP Petition
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Details Submit proposals
Poll
{}