загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Крок до перемоги правди

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Епопея з кримінальним рейдерським захопленням офісу та майна Всеукраїнської асоціації пенсіонерів перейшла в нову фазу.

 

Ми вже інформували громадськість про утиски, яких зазнає наша неурядова позапартійна громадська організація. Перший удар по асоціації був несподіваним – її викинули з орендованих у держави протягом десяти років приміщень. Перемога ВАП у конкурсі на право оренди, рішення судових інстанцій на нашу користь –  не указ для чиновників.

Неподобство чинилося руками сумнозвісного державного підприємства «Український лісогосподарський центр консалтингу та логістики «Укрлісконсалтинг» системи Державного агентства лісових ресурсів України.  Можливо «бєспрєдєл», який державні підприємці застосували до громадської організації літніх, був такою собі платою за ігнорування чиновниками рекомендацій Контрольно-ревізійного управління, наданими за результатами останньої перевірки лісової галузі, відповідно до яких це держане підприємство повинно було бути ліквідоване з огляду на очевидну шкідливість його діяльності.

Очевидно, що самоправно позбавити цілу громадську організацію, її співробітників конституційного права на володіння та користування своєю власністю, безкарно ігнорувати право, закон, цинічно брехати в засобах масової інформації та офіційних листах може собі дозволити лише той державний підприємець, який має над своєю головою потужний «дах».

Але злочинне перешкоджання роботі громадської організації викликало обурення як у членів ВАП, так і у громадськості України та зарубіжжя. Група народних депутатів України, авторитетні вчені, політики, духовні особи засудили рейдерські дії державної структури проти Всеукраїнської асоціації пенсіонерів. До вищих державних органів звернулися Європейський союз пенсіонерів, Асоціація пенсіонерів Іспанії, які просили втрутитись у цю безпрецедентну подію і покласти край беззаконню.

І ось нарешті, після майже 8-місячного утримання ВАП змогла повернути належне асоціації майно та особисті речі працівників. Наразі триває його інвентаризація.

Ми, звичайно, з радістю сприйняли успіх зусиль громадськості щодо припинення злочинних дій «державних мужів», підпорядкованих Державному агентству лісових ресурсів. Висловлюємо слова щирої вдячності народним депутатам А. С. Гриценку, О. С. Єфремову, В. Г. Карпуку, В. С. Марущенку, А. С. Матвієнку, Д. М. Притиці та іншим за те, що вони відгукнулися на нашу біду, втрутились в ситуацію. Окремо дякуємо доктору Бернхарду Вормсу, президенту Європейського союзу пенсіонерів. Завдяки спільним виступам української та світової громадськості вдалося зробити перший крок до перемоги Правди!

Проте, проваливши завдання своїх покровителів щодо припинення діяльності Всеукраїнської асоціації пенсіонерів шляхом захоплення її документації та майна, державні підприємці продовжують використовувати свої «кримінальні таланти» в інших сферах, зокрема проти нас намагаються діяти через неправомірні судові позови, висуваючи безпідставні фінансові претензії. Той, хто має уявлення про нашу судову систему, зрозуміє, що це таке. Тож до повного торжества Правди ще далеко.

Але ми не опускаємо рук. За допомогою здорових сил українського суспільства, допомоги світової громадськості, кримінальний запал підприємців від держави та їх покровителів буде подолано. 

Ми інформуватимемо громадськість про хід подальшої боротьби Всеукраїнської асоціації пенсіонерів за справедливість і демократичні цінності.

 

 

Розповідь про рейдерське захоплення приміщення громадської  організації див. у відеоролику «Рейдерство по-українськи» в розділі "Відео". 

 

До списку новин