загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Вчені назвали один з найкорисніших продуктів на кожен день

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Споживаючи щодня протягом місяця по яблуку, можна позбутися шкідливого холестерину, провокуючого проблеми з артеріями. Плід дозволяє на 40% знизити рівень субстанції в крові, що відповідає за склерозування артерій. Це з'ясували вчені з Державного університету Огайо (США), пише MedikForum. 

Дослідники довели, що яблучна дієта сприяє зниженню окислених ліпопротеїнів низької щільності - так званого "поганого" холестерину. Як відомо, він вступає в контакт з вільними радикалами, що сприяє запальним процесам і може викликати пошкодження тканин і склерозування артерій.  За словами автора дослідження професора Роберта ДіСільвестро, такий ефект забезпечується за рахунок поліфенолів, які містяться в яблуках. Якщо приймати цей антиоксидант в формі капсул, можна домогтися схожої, але не настільки помітної дії.  "Всього одне яблуко в день за чотири тижні виробляє приголомшливий ефект у справі боротьби з "поганим" холестерином. Приємно відзначити, що ця натуральна яблучна дієта виявилася ефективніше будь-яких інших антиоксидантів, включаючи гострий куркумін, зелений чай і екстракт томатів в справі зниження рівня холестерину" , - зазначив ДіСільвестро.  За словами вченого, коли справа стосується поліфенолу, не всі антиоксиданти рівні. "Ми з'ясували, що екстракт поліфенолу надає певний вплив, але його не можна порівняти з яблучним. А все тому, що в яблуках повно інших компонентів, які також вносять свій внесок у боротьбу з "поганим" холестерином", - підсумував учений.  Дані дослідження опубліковані в журналі Journal of Functional Foods.

ЛIГАБiзнесIнформ Информационное агентство www.liga.net

До списку новин