загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Держбюджеті на пенсії додатково передбачено понад 23 млрд грн

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Уряд буде продовжувати виконання соціальних ініціатив та підвищення рівня життя громадян.

Про це на засіданні заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров.

"На виконання соціальних ініціатив президента у сфері пенсійного забезпечення додатково передбачено понад 23 млрд грн. Уряд, зокрема, забезпечить перерахунок пенсій громадянам, які вийшли на пенсії до 2008 року, а також підвищення доплати до пенсій для членів сімей померлих інвалідів війни, учасників війни та осучаснення, так званих, регресних пенсій інвалідам на виробництві", - зазначив Азаров.

За його словами, у наст році Кабмін продовжить підвищення пенсій військовослужбовцям, особам начальницького та рядового складу, які залишили службу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибори можуть негативно позначитися на фінансовому стані України - експерт

"Поточного року підвищення для них склало 20 %, а з 1 січня 2013 року пенсії військовослужбовців у середньому будуть підвищені ще на 10 %. В проекті бюджету на це передбачено 6 млрд грн", - резюмував прем'єр-міністр.

Ольга МОСКАЛЮК

До списку новин