загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

На Івано-Франківщині ветерани ОУН-УПА отримуватимуть на 500 грн більшу пенсію

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Івано-Франківська обласна рада вирішила з 2013 року виплачувати щомісячну надбавку до пенсій ветеранам Організації українських націоналістів - Української повстанської армії у розмірі 500 грн.

"Надійшла пропозиція - до 70-річчя створення УПА зробити такий своєрідний подарунок і гарантувати, що з 2013 року всі ветерани національно-визвольних рухів будуть у рівних умовах і отримуватимуть однакову суму доплат - 500 грн на місяць. І цей вантаж - близько 4, 5 млн грн розподілити порівну: половину цієї суми закладемо в обласний бюджет 2013 року з тим, щоб з розрахунку 250 грн на місяць для кожного учасника бойових дій і ветерана дати субвенцію районним і міським бюджетам, а половину цієї суми - районні та міські бюджети забирають у себе ", - сказав на сесії в п'ятницю глава облради Олександр Сич.

В Івано-Франківській області з 1996 року ветеранам ОУН-УПА виплачують надбавки до пенсій з місцевих бюджетів. Але до цього часу в залежності від фінансових можливостей місцевих бюджетів сума цих виплат була різною в різних районах - від 50 грн до 500 грн в Івано-Франківську. Тому облрада вирішила впорядкувати ці надбавки та виплачувати їх усім ветеранам в однаковому розмірі - 500 грн щомісяця.

За станом на 1 вересня 2012 року, в Івано-Франківській області 738 осіб мають статус ветеранів визвольних рухів.

Інтерфакс-Україна

До списку новин