загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Стрес на роботі прискорює старіння

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Група вчених з Інституту професійних захворювань Фінляндії під керівництвом Кірсі Аоли вимірювали довжину частин ДНК — теломерів. Їм вдалося виявити, що люди, які регулярно стикаються зі стресом на роботі, як правило, мають більш короткі теломери.

Дослідники проаналізували лейкоцити — клітини крові, які відіграють важливу роль в імунній системі людини. Вони з‘ясували, що у працівників, які серйозно постраждали від стресу під час роботи, теломери лейкоцитів значно коротші, ніж у решти.

Вкорочення довжини теломерів може викликати хворобу Паркінсона, діабету 2 типу, серцево-судинні захворювання та рак.

Кажучи іншими словами, стрес на роботі може прискорити природний процес старіння та спровокувати хвороби, пов’язані зі старінням.

 

До списку новин