загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Санаторій "Збруч" віддають в управління Пенсійного фонду

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Державне підприємство "Санаторій "Збруч" у райцентрі Гусятині на Тернопільщині передадуть до сфери управління Пенсійного фонду України.

 

"Відбулася моя зустріч із керівництвом Пенсійного фонду, під час якої було досягнуто домовленості про передачу згаданого санаторію в управління Пенсійного фонду", - повідомив голова ОДА Валентин Хоптян.

 

За словами пана Хоптяна, це дозволить зберегти інфраструктуру санаторного комплексу та його висококваліфікований персонал, дасть додатковий поштовх для подальшого розвитку здравниці.

 

Довідково

ДП «Санаторій «Збруч» - круглорічна бальнеологічна оздоровниця на 200 місць заснована у 1980 році на базі містечка угорських будівельників газопроводу Уренгой-Помаре-Ужгород. Має вищу акредатиційну категорію. Розташований у лісо-парковій зоні смт.Гусятин. На території санаторії формується дендропарк з багатокілометровими заасфальтованими доріжками до лікувально-оздоровчих теренкурів. 

 

До списку новин