загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Марш проти бідності пройшов у Кишиневі

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

 ПРОТЕСТ. Марш проти бідності пройшов  у Кишиневі. Участь в акції брали літні люди. Місія «Caritas Moldova» організувала марш в рамках року солідарності поколінь, оголошеного Єврокомісією, передає УНН.

 

Марш солідарності почався біля католицького собору. Маніфестанти пройшли по декількох вулицях центру Кишинева.

 

«Ми виступаємо проти бідності, проти тяжкого життя. Але хто нас слухає?! Не дуже-то до нас прислухаються, навіть посібників позбавили», – говорить одна з учасниць акції.

 

Організатори кажуть, що хотіли нагадати про те, що більшість літніх людей у Молдові живуть в бідності.

 

«Ми вважаємо, що покоління можуть робити щось одне для одного, можуть бути солідарні. Дуже багато самотніх старих, вони не можуть жити на пенсію, яку отримують. Крім цього, вони ізольовані від решти частини суспільства», – заявила директор «Caritas Moldova» Отілія Сирбу.

 

Учасники маршу роздавали перехожим інформаційні матеріали, але не всі їх приймали, а інші вважали, що люди не будуть почуті.

 

За даними «Caritas Moldova», в групу ризикують бути виключеними з суспільства, входять 500 тисяч людей старше 60-ти років. 

До списку новин