загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Британський пенсіонер перетворив газонокосарку на справжній автобус

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Британець Дерек Джекевей на основі звичайної газонокосарки сконструював розкішний червоний автобус, в якому може всістися п'ятеро людей та водій. На цю роботу 77-річний мешканець графства Норфолк витратив чотири роки.

"Зробити цей автобус коштувало мені кілька тисяч фунтів", - сказав він, передає TCH.ua. Із електрикою пенсіонеру допоміг розібратися його син Данкан.

В автобуса, як і годиться, працюють фари та внутрішнє освітлення. За допомогою механізму, створеного Дереком, водій зі свого місця може відчиняти задні двері для пасажирів.

Зазначимо, колишня газонокосарка не має офіційного дозволу на пересування по британських дорогах. Однак Джекевей сам дав своєму творінню номер LH 23 GCD, на честь своєї дати та місця народження – Лондон, 23 липня 1934 року.

Як пишуть британські ЗМІ, автобус приніс родині Дерека багато радощів. Нині ж він змушений шукати для нього нового власника.

А ось винахідник Петро Кищенко з українського села Тростянець модернізував свій старенький "Запорожець" на автомобіль-амфібію, який може їздити як по суші, так і по воді.

На своїй машині він здійснює щоденні прогулянки річкою, чим викликає захоплення в односельців. Один місцевий житель навіть пропонував за диво техніки свою іномарку, але Кищенко відмовився.

Зазначимо, що й на Донбасі є багато ентузіастів оригінального автомобілебудування. До прикладу, шахтар з Горлівки складає лімузини зі старих холодильників, а винахідник з Донецька створив автомобіль-амфібію з листового заліза.

До списку новин