загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Черкащанин винайшов унікальний метод позбавлення хребтових гриж

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Стежку до свого здоров’я відомий морж черкащанин Олександр Толбатов протоптав самотужки.

Колишній газозварювальник свого часу важив 120 кілограмів і з порушеною системою кровообігу чоловік забув про сон і нормальне життя, та найбільше дошкуляли грижі: три – у шийному відділі хребта і чотири – у грудному.

«Професор сказав, у вас 7 гриж явних, нижню частину потім будемо різати, тільки оперативне втручання», – каже керівник Клубу довгожителів Олександр Толбатов.

Від операцій чоловік відмовився. Аби розвіяти батьків розпач, син повіз його до моря. Там Олександрові Толбатову стало краще, і він зрозумів: треба зміцнювати м’язи спини. Повернувшись додому, щодня плавав у Дніпрі. Для більшого ефекту спеціально змайстрував з пластикових пляшок із пінопластом диво-жилет, який згодом запатентував.

«Середня пляшка проходить по самому хребту і дві крайні масажують м’язи, які тримають хребет», – говорить Олександр Толбатов.

Олександр Толбатов поставив себе на ноги і нині допомагає іншим. Щоранку збирає на березі Дніпра прихильників здорового способу життя, разом плавають і виконують вправи, заряджаючись енергією на цілий день.

Дмитро Авдєєв уже два роки практикує водні процедури у Дніпрі. Чоловік – незрячий, але плавати, каже, дуже хотілося.

«Я собі вилікував остеохондроз, шию і плечі, мені важко було повертати голову раніше, були болі в правій руці. Зараз вже немає», – каже місцевий житель Дмитро Авдєєв.

Медики теж визнають користь від плавання, воно допомагає при лікуванні понад півтори сотні різних недуг.

«Надзвичайно корисний для опорно-рухового апарату, усі м'язи і суглоби працюють. Знаходження у воді без рухів 40 хвилин збільшує довжину хребта майже на сантиметр», – говорить лікар Черкаського міського центру медичної статистики Олексій Підмогильний.

У Черкасах дедалі більшає прихильників здорового життя. З самого ранку на цьому пляжі до двохсот людей занурюються у цілющу прохолоду води.

 

До списку новин