загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Українські діти, пенсіонери та церковники масово підкорюють інтернет

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У 2012 році Україна зайняла друге місце (після Росії) за темпами зростання числа інтернет-користувачів - кількість "юзерів" збільшилася майже на півтора мільйона.

 

Газета "Сегодня" пише, що нові підкорювачі інтернету - аудиторія не дуже стандартна. Це не тільки люди у віці 21-45 років, але і ті, кого раніше не можна було уявити в мережі - представники церкви, а також наймолодші й найстарші громадяни країни.

 

З українськими священиками можна поспілкуватися в соцмережах, а на офісну пошту приходить реклама, наприклад, з анонсами релігійних заходів. У кожної офіційної церкви є свій сайт.

 

Також сайти є у єпархій, монастирів і навіть багатьох парафій: там розміщується інформація, співи, записи богослужінь або проповідей, часто є можливість через сайт поставити питання священику.

 

"Інтернет корисний для спілкування з тими, хто з якоїсь причини не ходить в храм, але у нього є питання", - запевняє настоятель храму УПЦ МП Діонісій.

 

Сидять в інтернеті і зовсім малюки: батьки знаходять для них розвиваючі онлайн-ігри, а старші діти вже заводять собі сторінки в соцмережах.

 

"Ми зараз в ігрових варіантах вчимося читати. Це зручно, синочкові дуже подобається: є малюнок, наприклад, м'ячі, і потрібно підібрати літери, з яких складається слово "м'яч", - говорить мама 5-річного Альоші Оксана.

 

Пенсіонери також не відстають від прогресу:

"Я давно користуюся мережею, у мене з цим немає жодних проблем, - говорить 68-річний киянин Валерій Лосевичев. - Це єдине джерело спілкування, доступне усім. Мої друзі встановлюють у себе скайп для спілкування, адже телефонний зв'язок дорогий".

До списку новин