загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Міжнародний фестиваль Jazz Bez 2012

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

«Jazz Bez 2012» це найбільший та найдосвідченіший міжнародний фестиваль джазу в Україні, цього року відбудеться 7-16 грудня.

 

Своєю енергією джазу фестиваль щорічно вже протягом більше 10 років об'єднує десятки міст України та Польщі.

Щороку "Jazz Bez" переміщує через кордони Євросоюзу десятки гуртів з різних країн світу, сотні виконавців та слухачів джазової музики, щоб багатоденним джазовим марафоном приносити радість меломанам, об'єднувати організаторів та стимулювати до творчості музикантів, не зважаючи на територіальні розмежування та умовності. Від народження фестивалю у 2001 році кількома концертами у Львові та Перемишлі, джазові імпрези відбувалися у двох десятках міст, на фестивалі утворилися десятки міжнародних проектів, а кількість музикантів, що грали на «ДжазБезі» перевершує тисячу осіб.

Міжнародний фестиваль «Jazz Bez 2012» цьогоріч відбуватиметься з 7 по 16 грудня. Місце проведення - Львів, концертні зали міста, а також міста України та Польщі. Вхід за квитками.

Цього року упродовж фестивалю джазуватиме більше 100 музикантів зі США, Канади, Ізраїлю, Німеччини, Швейцарії, Великобританії, Португалії, Росії, Литви, Польщі та України

Фестиваль поєднає 15 міст України та Польщі: Львів, Луцьк, Київ, Харків, Тернопіль, Івано-Франківськ, Рівне, Севастополь, Одесу, Перемишль, Люблін, Санок, Новицю, Ярослав та Білосток.

У Львові джаз лунатиме у стінах Філармонії та «JazzClub.Lviv».

Для львівської публіки виступлять:

·         проект першокласного польського перкусиста та знаменитого американського флюгельгорніста «Tomek Grochot Quintet feat. Eddie Henderson»

·         гурт «High Definition», у якому грає Piotr Orzechowski – надія польського джазу, віртуозний піаніст, переможець Montreux Jazz Festival 2011 року

·         «Vinita Formation» у якому творять музику один з найбільш яскравих представників сучасного американського джазу саксофоніст Stacy Dillard, чиказький барабанщик Frank Parker, контрабасист John Tate та канадський гітарист українського походження Alex Maksymiw

·         «Mike Russell feat. Klos & Dabrowski Project», де у супроводі молодих польських музикантів грає видатний американський гітарист Mike Russell, котрий виконує соул, блюз і джаз ще із 60-их років

·         швейцарське пост-джазове мінімалістичне даб тріо «Plaistow» із Женеви

·         проект «Oblychchya Mist» із презентацією концерту «Stanaslav» у якому рефлексії над Івано-Франківськом поєднають музиканти Роман Рось, Юрій Зморович, Тарас Коломієць, письменник Тарас Прохасько та VJ Group «Cube»

·         та ще багато якісної, розумної, експериментальної, емоційної та вишуканої музики

Міжнародний фестиваль «Jazz Bez 2012» цьогоріч відбуватиметься з 7 по 16 грудня. Місце проведення - Львів, концертні зали міста, а також міста України та Польщі. Вхід за квитками.

До списку новин