загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Стало відомо, чому зима старить жінку

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

 

Косметологи та інші експерти в області краси попереджають: мішки під очима, що роблять жінку візуально приблизно на п'ять років старше, - незмінний атрибут зими.

 Вони спеціально проаналізували стан 5000 жінок у віці 27-60 років. Дослідники хотіли з'ясувати, як зміна сезону впливає на шкіру.

Виявилося, зима старила в середньому на чотири роки і вісім місяців. Через брак сонячного світла шкіра ставала більш блідою, що підкреслювало мішки під очима. Проблема посилювалася при підвищеному рівні втоми через дефіцит вітаміну D, продукованого в тілі під впливом сонячного світла, і при браку серотоніну, що дає приємні відчуття.

Майже так само справи йдуть і з чоловіками, говорить дослідження, що проводилося в американській лабораторії компанії AMA Laboratories. Отже, 82% жінок скаржилися на кола під очима і набряклість в зимовий період. Влітку з подібними проблемами стикалися лише 38% жінок.

За словами Марка Бінетта, експерта в області старіння, останні дослідження все частіше пов'язують наявність набряклості і кола під очима з нестачею вітамінів D і K. Притому, темні кола - найпоширеніша проблема.

Нерідко вона викликана тим, що маленькі капіляри пропускають кров, яка накопичується під поверхнею шкіри. Кров починає окислюватися і стає темною. Так як взимку шкіра стає більш прозорою, особливо видно, коли під очима накопичується рідина.

До списку новин