загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

США приєдналися до вшанування жертв Голодомору в Україні

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Америка приєднується до народу України і українців у всьому світі, які вшановують пам´ять жертв Голодомору, і повторює заклик до поваги прав людини

Про це йдеться в заяві, поширеній Білим домом від імені його прес-секретаря Джея Карні, повідомляє «Радіо Свобода».

«Ми вшановуємо мільйони людей, які втратили свої життя під час цієї катастрофи... яка була навмисною спробою зламати волю українського народу», - йдеться в заяві.

«Це данина мужності та стійкості українського народу, який не відмовився від своєї гідності, універсальних прав і суверенітету навіть за часів неймовірної жорстокості. Нинішня боротьба українців за побудову демократії, підтримує ці вічні цінності - це також пам´ять загиблих», - заявив Карні.

Нагадаємо, в четверту суботу листопада в Україні відзначається День пам´яті жертв голодоморів. Традиційно в цей день о 16:00 запалюються свічки. У цьому році День пам´яті жертв голодоморів відзначається 24 листопада.

До списку новин