загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Під Чорнобилем будують елітні котеджі

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Серед багатих українців з'явилася нова екстремальна мода. Вони викуповують землю під Чорнобилем, поряд із зоною відчуження, будуючи там елітні котеджі. Найбільш популярним місцем для них стало с. Страхолісся, яке примикає до зони, тут ріелтори продають землю по 3-5 тис. у.о. за сотку. При такій ціні бажаючих вистачає, так як в чистій зоні ділянки коштують в 2 р. дорожче. Тепер поруч з покинутими після аварії будинками, дахи яких покрив багаторічний бур'ян, сусідять нові котеджі, які вражають своєю розкішшю і доглянутими газонами. Звичайні пенсіонери, що живуть тут, стверджують, що їх сусідами є люди з відомими прізвищами. "Ділянка, яка за часів СРСР належав актору Л. Бикову, викупив бізнесмен-аграрій. Він побудував шикарний особняк, - розповідає пенсіонер Олексій. - Ще одна ділянку орендували французи, але по документах він значиться за українцем. Тут будують клуб рибалок. Один багач викупив 30 соток, заплативши за них $ 170 тис. Він хоче побудувати будинок з басейном і полем для футболу. Завдяки красивій природі, роздоллю для полювання й риболовлі ця земля дуже затребувана. Хоч зона і поруч, радіація тут в нормі. Але ми все-таки відрізаємо у виловленої риби хвости і голови, кажуть, що саме там накопичується радіація ". Пенсіонеру подобаються сусіди-багатії: "Вони село відроджують, ось поруч парк облаштували і дитячий майданчик!

Подібна картина спостерігається в с. Медвин. Поруч з кволими хатинками стоять будинки, стайні, і навіть бронетехніка. "Пани хочуть влаштувати полювання на конях і на БТРі, - каже єгер. - Є вишка для полювання, з якої стріляють по кабанам». Ось такі чудасії у нових українців.

До списку новин