загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Ветерани просять нардепів внести зміни до пенсійного законодавства

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Харківські ветерани звернуться до новообраних народних депутатів із проханням внести зміни до пенсійного законодавства.

Відповідне рішення ухвалили сьогодні, 30 листопада, на пленумі Харківської обласної ради організації ветеранів України.

Як було зазначено на зборах, понад 400 тис. пенсіонерів Харкова та області отримують пенсію у розмірі від 800 до 1000 грн. При цьому пенсія є єдиним джерелом доходів для більшості пенсіонерів.

Ветерани пропонують народним депутатам внести зміни до Закону України «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування». «Крім індексації, пенсії потрібно щороку перераховувати, виходячи з трудового страхового стажу роботи та середньомісячної заробітної плати штатного працівника в Україні за попередній рік. Однак не повинно бути такої зрівнялівки, як тепер: ті, в кого трудовий і страховий стаж 40, 50 років і більше, отримують майже таку саму пенсію, як і ті, в кого цей стаж 5-10 років», - відзначили на пленумі.

Пенсіонери також просять нардепів невідкладно розглянути внесений Кабміном законопроект «Про внесення змін до ст. 42 Закону України «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування». У ньому передбачено автоматичний перерахунок пенсій для пенсіонерів, що працюють, через кожні два роки без додаткового звернення до Пенсійного фонду.

До списку новин