загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Папа назвав зв’язок між Римом та Царгородом «істинним союзом»

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У своєму посланні до Константинопольського Патріарха Варфоломія І Папа Бенедикт XVI назвав зв’язок між Римом та Царгородом «глибоким та істинним союзом, навіть якщо все ще недостатньо досконалим, основаним не просто на людській толерантності, але на спільній вірі в Господа Ісуса Христа». Це звернення Папи до Патріарха було зачитане на службі Божій з нагоди звершення пам’яті св. Андрія Первозванного - покровителя Константинопольської Церкви.

Кардинал Курт Кох, президент Папської ради зі сприяння християнській єдності, щороку очолює делегацію з Ватикану, яка бере участь у цих урочистостях, на знак підтримки всесвітньої згоди двох Церков. Патріарх, у свою чергу, також щороку направляє до Ватикану делегацію під час звершення богослужіння з нагоди свята свв. апостолів Петра і Павла.

У згаданому листі Понтифік відзначає спільну для обох Церков посвяту «проголошенню милосердної Божої любові до людей у сучасному світі, яку так часто лишають поза увагою, а тому вона не виявляється у своїй істинній сутності, будучи прихованою за мирськими планами й утопіями, що вводять в оману».

Ця життєво важлива робота, за словами Римського Архиєрея, не повинна ніколи потрапити під будь-яку загрозу через церковні поділи та нетвердість християнської позиції.

До списку новин