загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Консультації для людей з особливими потребами

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Мета, заради якої Генеральна Асамблея Організації Об'єднаних Націй проголосила 3 грудня «Міжнародним днем інвалідів», це повне і рівне дотримання прав людини та участь інвалідів в житті суспільства.

Не стоять осторонь вирішення проблем цієї категорії осіб і працівники головного управління Пенсійного фонду України у Київській області та підпорядкованих управлінь. Станом на 01.11.2012 року пенсій по інвалідності отримували на Київщині 62 428 осіб. Середній розмір пенсій  порівняно з початком року збільшився на 230 грн.

Заступник начальника головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Галина Наконечна та начальник Управління Пенсійного фонду України в м. Переяславі-Хмельницькому та Переяслав-Хмельницькому районі Ольга Левченко здійснили виїзний прийом в Український державний медико-соціальний центр ветеранів війни, що в селі Циблі.

Відбулися зустрічі працівників управлінь Фонду з пенсіонерами, інвалідами і в будинку-інтернаті с.Іванівка Білоцерківського району, в стаціонарному відділенні постійного проживання Вишгородського районного територіального центру, в стаціонарному відділенні для постійного або тимчасового проживання, що розташований у с. Насташка Рокитнянського району, в територіальному центрі соціального обслуговування та «Учбово-виробничого товариства сліпих» с. Германівка Обухівського району, територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян м. Березань, стаціонарному відділенні Миронівського районного територіального центру соціального обслуговування в с. Зеленьки та в інших закладах. Основне завдання таких зустрічей – надати людям з особливими потребами якомога більше інформації про зміни в пенсійному забезпеченні та зростання пенсійних виплат у результаті перерахунку пенсій.

До списку новин