загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Заснути на годину раніше – запорука зниження тиску

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Рішення заснути на годину раніше, ніж зазвичай, може допомогти в боротьбі з високим кров'яним тиском. Вченими виявлено, що люди з проявом перших ознак високого кров'яного тиску домагалися відновлення своїх показань до здорового рівня протягом всього шести тижнів за умови переміщення на одну годину раніше, ніж зазвичай, часу відходу до сну.

У проведеному Гарвардською медичною школою в Бостоні дослідженні брала участь група чоловіків і жінок, які спали кожну ніч регулярно по сім годин, у яких починали проявлятися симптоми досить високого кров'яного тиску.

Жертвою високого кров'яного тиску або гіпертонії у Великобританії є кожен п'ятий дорослий і, вважається, воно викликає половину всіх інсультів і серцевих нападів.

Вже давно підвищений ризик захворювання пов'язують з недоліком сну і напруженим способом життя. Але останнім дослідженням одному з перших вдалося показати, що можливість контролю кров'яного тиску досягається простим збільшенням тривалості сну.

До списку новин