загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Афіша художнього музею (11-15 грудня). Кіровоградський обласний художній музей

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

11 грудня 2012 року відбудеться обласна конференція «Історія та розвиток декоративно - ужиткового мистецтва на теренах Кіровоградщини».

З 11 грудня 2012 року розпочинається акція «Мистецькі перлинки» - для музейної ялинки!».

13 грудня 2012 року об 11.00 в рамках роботи «Творчої майстерні» буде проведено заняття по виконанню виробу в техніці «витинанка» (проводить співробітник відділу музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» - художник І категорії Вікторія Лємєшева).

13 грудня 2012 року о 14.30 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» відбудеться показ науково – популярного фільму з мистецької тематики: Жорж П’єр Серра. «Утопія в жовтогарячих, зелених та пурпурових тонах. Велика ковбаня у неділю, по обіді».

14 грудня 2012 року відкриється експозиція пам’яті художника – аматора, лялькаря Георгія Олександровича Топнікова (14.12. 1927 – 26.11. 2012).

15 грудня 2012 року о 14.00 відбудеться відкриття виставки та вечір пам’яті художника – земляка Григорія Михайловича Гнатюка (1951 -2012).

Протягом тижня будуть проводитися тематичні програми в рамках святкування Новорічних та Різдвяних свят.

Кіровоградський обласний художній музей запрошує кіровоградців та гостей міста переглянути наступні стаціонарні експозиції: «Сакральне мистецтво», «Західноєвропейське та російське мистецтво XVIII – початку ХХ ст.», експозиційний комплекс декоративно-ужиткового мистецтва, відділ музею – картинну галерею Петра Оссовського «Світ і Вітчизна».

Крім постійної експозиції можна побачити:

- виставку творів сакрального мистецтва, переданих до фондів обласного

художнього музею Службою Безпеки України та Національним художнім музеєм України; - експозицію голограм «Глодоський скарб» до 50-річчя знахідки найбагатших  поховань 7 ст. н.е. (дорогоцінної зброї та золотих прикрас); - виставку художніх творів родини Ачкасових; - персональну виставку члена Національної спілки художників України Віктора Самійленка «Галерея портретів непересічних: від Клеопатри до наших днів; - експозицію «Розписи Ізборської Палати до 1150 - річчя слов’яно- російського княжого міста Ізборська»; - виставку робіт члена Національної спілки художників України Юрія Гончаренка «Час сіяти, час жати»;

- виставку до 120-річчя з дня народження художника - земляка Олександра Осмьоркіна (1892-1953).

Вартість вхідного квитка:

для дошкільнят – 2 грн.,

школярів та студентів – 3 грн., пенсіонерів – 4 грн.,

для дорослих – 6 грн.

Вартість екскурсійного обслуговування груп:

Оглядова екскурсія: для дорослих – 40 грн., для дошкільнят, школярів, студентів та пенсіонерів – 20 грн.

Тематична екскурсія: для дорослих – 20 грн., для дошкільнят, школярів, студентів та пенсіонерів – 10 грн.

Музей відкрито для відвідування:

Пн. – Чт.: з 9.00 до 18.00,

п’ятниця, субота: з 9.00 до 17.00;

неділя – вихідний

Адреса музею: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна (колишня К.Маркса), 60.

Телефони для довідок: (0522) 24-98-37, 22-36-98.

Також ви маєте можливість перегляду:

- у Малій галереї Кіровоградського обласного художнього музею - в Кіровоградській обласній бібліотеці для дітей імені А. Гайдара (відділ

підліткового читання та організації змістовного дозвілля дітей)  виставку художніх творів до Всесвітнього дня дитини; - у Малій галереї Кіровоградського обласного художнього музею - в Будинку культури «Авіатор» виставку «Капелла в Ізборську» до 5-ї річниці відкриття картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»;

- у конференц-залі обласної державної адміністрації виставку художніх творів «Весняний пленер у Дендропарку».

В музеї діє поличка Єлисаветградського книговиру «Буккросінгу».

До списку новин