загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Миколаєві знову подружжя пенсіонерів потрапило «на гачок» шахрайки

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

До літніх людей приходять, як правило, жінки й, представившись працівниками соціального забезпечення, фонду ветеранів ВВВ, повідомляють про те, що пенсіонерам належить доплата до пенсії або пропонують обміняти грошові купюри старого зразку на нові. Старі на радощах навіть не питають посвідчення особи і впускають у свій будинок незнайомців.

Так, в Центральному районі м. Миколаєва черговою жертвою «обміну грошей» стало літнє подружжя. Додому до них прийшла незнайома жінка і, представившись працівником соціальної служби, сказала, що проводить обмін грошей. Довірливі пенсіонери віддали «соцробітниці» 10 тис. гривень, натомість отримали від неї конверт з нарізаним білим папером.

Співробітники міліції проводять заходи щодо встановлення та затримання зловмисниці, а громадянам радять постійно проводити зі своїми рідними, знайомими, а особливо пенсіонерами, роз’яснювальні бесіди про те, що обмін грошових купюр старого зразку на нові в Україні не проводиться.

Не довіряйте стороннім, які можуть видавати себе за співробітників ЖЕКів, «Обленерго», благодійних служб, агентств з працевлаштування, банків, управління соціального захисту і в будь-якому разі вимагайте від них посвідчення.

Якщо ж Ви або ваші родичі все ж стали жертвами шахраїв, негайно звертайтесь в міліцію на телефонну спецлінію «102».

До списку новин