загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

60% українців вважають себе бідними

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

За офіційними даними, ледве зводять кінці з кінцями в Україні – менше 15% людей і цей показник щороку зменшується. Водночас, 60% українців називають себе бідними. Про це пише «Українська правда».

"Одна із основних ідей, як боротися з бідністю – давати більші доходи тим людям, які мають доходи нижчі за прожитковий мінімум.Так і зробили. Наприклад, в 2004 році було ухвалено на рівні постанови уряду, а в 2005 – на рівні закону, що мінімальна пенсія не може бути нижча за прожитковий мінімум і це відповідно призвело до того, що у нас пенсіонери отримують принаймні до межі бідності", – вважає економіст Олександр Жолудь.

Водночас проблемою залишається для України незмінна кількість відносно бідних українців, а це чверть населення

Їм, зокрема, вистачає на необхідні продукти харчування, придбання недорогих речей та комунальні послуги. І мова не може йти про відпочинок, автомобілі чи житло. 

Нагадаємо, сьогодні, 19 грудня - Міжнародний день допомоги бідним 

До списку новин