загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Лаврова обурили заяви євродепутата про Митний союз

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Голова МЗС РФ Сергій Лавров оцінив як прояв некомпетентності або заангажованості заяву голови комітету з міжнародних справ Європарламенту Елмара Брока про неможливість створення Україною зони вільної торгівлі одночасно з ЄС та Митним союзом Росії, Білорусії і Казахстану.

За словами Лаврова, він був здивований, прочитавши заяву Брока За словами Лаврова, він був здивований, прочитавши заяву Брока про те, що створення зони вільної торгівлі України з Митним союзом суперечить руху цієї країни до євроінтеграції та Україна мусить зробити вибір між цими двома шляхами, повідомляють РІА Новости. "Це говорить політик, який займає досить серйозну посаду і який виявляє або повну некомпетентність, тому що і Митний союз, і Євросоюз засновані на принципах СОТ і абсолютно сумісні, або він демонструє абсолютну заангажованість, і тоді у нас зовсім кепські справи з Європарламентом", - сказав Лавров журналістам. Глава МЗС додав, що керівництво Єврокомісії не поділяє таку позицію. "Єврокомісія і виконавчі органи Євросоюзу достатньо стримано ставляться до тих ексцесів, які європарламентарі собі дозволяють. Але випадок сам просто вражаючий, коли наших сусідів закликають не дружити з Митним союзом", - сказав Лавров. Україна в кінці 2011 року завершила переговори щодо угоди про асоціацію з ЄС, частиною якого є положення про зону вільної торгівлі (ЗВТ). Разом з тим, підписанню документа перешкоджає справу екс-прем'єра Юлії Тимошенко, яка засуджена в Україні на сім років позбавлення волі за перевищення влади при підписанні газового контракту з Росією в 2009 році, і відбуває покарання в колонії в Харкові. ЄС вважає справу Тимошенко політично мотивованою. У 2011 році Україна підписала угоду про зону вільної торгівлі в рамках СНД, документ може бути ратифікований українським парламентом вже в лютому. При цьому Київ поки не готовий вступати в Митний союз, пропонуючи співпрацю у форматі "3 +1".

До списку новин