загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Дніпропетровськ увійшов до Асоціації європейських новорічних міст

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Дніпропетровськ став членом Асоціації європейських новорічних міст. У такий спосіб у Європі відзначили красу і масштабність казкового містечка, розташованого у міському парку ім. Леніна.

Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул під час відкриття головної ялинки області, передає кореспондент УКРІНФОРМу.

«У цьому році Дніпропетровськ став членом Асоціації європейських новорічних міст, увійшовши до числа найоригінальніших та найяскравіших різдвяних міст Європи», - сказав Вілкул.

У казковому містечку встановлені фігурки лісових звірят і казкових героїв - оленів, пінгвінів, ведмедів, птахів, до яких приєдналися весела родина сніговиків, дракони й матрьошки. Усі вони виготовлені з маленьких ліхтариків. Дерева у сквері прикрашені новорічними гірляндами з мерехтливих вогників, які створюють ілюзію зорепаду.

Загалом при облаштуванні новорічного містечка у Дніпропетровську використано близько 3 мільйонів ліхтариків, а його окрасою є унікальна 14-метрова hi-tech ялинка. За кількістю ліхтариків та вогників новорічне казкове містечко на Дніпропетровщині є одним із найбільших у Європі.

Крім того, у центрі парку ім. Леніна розташований єдиний в Україні новорічний світловий фонтан, який переливається сяйвом 40 тисяч світлодіодів і створює ефект водоспаду.

До списку новин