загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Опозиція запропонувала скасувати деякі пільги для депутатів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Опозиційні депутати Микола Томенко, Андрій Кожем'якін та Арсен Аваков пропонують скасувати деякі пільги для депутатів у проекті закону Про внесення змін до Закону України Про статус народного депутата України.

Опозиціонери пропонують скасувати низку додаткових виплат депутатам / АР

Зокрема, політики запропонували з 1 січня 2013 року скасувати низку пільг для народних обранців. У список скасування потрапили такі пункти: безкоштовні путівки в санаторії, виплата одноразової грошової компенсації для створення належних житлових умов, виплата матеріальної допомоги на період працевлаштування і у разі неможливості працевлаштування. Серед інших виплат, які пропонують скасувати депутати, виявилися такі пільги: матдопомога до відпустки, при виході на пенсію та право пенсіонерів на безкоштовний проїзд раз на рік країною, транспорт для депутата-пенсіонера в цілях виїзду до місця лікування і оздоровлення, одноразова допомога при достроковому припиненні депутатських повноважень, страхування життя і здоров'я народного обранця. Як повідомлялося 30 листопада, українські депутати володіють найбільшими пільгами в Європі, однак офіційно отримують ледь не найменше від всіх інших європейських обранців.

До списку новин