загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Продукти, які піднімають настрій взимку

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Багато хто вважає, що зимова хандра і втома - це змінні явища, та з ними нічого не можна зробити, а залишається лише змиритися і чекати. Насправді все зовсім не так, адже депресивний настрій пов'язаний з роботою мозку, і на цей зв'язок можна вплинути за допомогою певних продуктів харчування.

Давно відомо, що за допомогою деяких продуктів можна підняти настрій. Це відбувається завдяки вмісту в них певних речовин, які потрапляють в організм і втручаються в біохімічні процеси, що відбуваються в ньому.

Продукти харчування типу бананів, вівсянки, рису та деякі види овочів містять спеціальні комплекси вуглеводів, які пригнічують всмоктування незамінної амінокислоти триптофану, підвищують активність роботи головного мозку.

Відмінним помічником у підвищенні рівня гормону радості є приправи. Такими властивостями знамениті базилік, чорний перець і чилі, часник, імбир, гірчиця, куркума, кунжут і розмарин.

Гормон настрою, серотонін, буде завжди в нормі при вживанні анісу, майорану, мускатного горіху, шафрану, кропу, кмину та м'яти.

Для підвищення загального стану рекомендовані такі спеції: гвоздика, базилік, м'ята, куркума і кмин. А ось рівень гамма-аміномасляної кислоти відмінно підвищить алкоголь. При цьому, важливо нагадати, що надмірне вживання спиртного вкрай негативно позначається на здоров'ї.

До списку новин