загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Нехай «тому роду не буде переводу», в якому поважають старість

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Щасливий той рід, який має у своїй оселі дідуся та бабусю. А ще більш цінується він тоді, коли поважає літніх, піклується про стареньких, дбає і доглядає, дослухається до порад, не перечить, намагається продовжити віку тим, хто нам дав життя.

Багато років Всеукраїнська асоціація пенсіонерів живе тими буднями і святами, які дісталися людям літнього віку в Україні на межі тисячоліть. Всі ваші проблеми – це проблеми і наші. Ставлення світу, яке до себе відчуваєте ви, –  відчуваємо і ми. Вам часто доводиться виживати, щоб жити, боротися, щоб перемагати. Нам же ж болить кожна ваша доля. Ми разом з вами пізнаємо непросте життя українського пенсіонера.

Всі ці роки ми створюємо і впроваджуємо ряд програм, які роблять ваше життя кращим, намагаємось допомогти кожному з вас. Переконатись у цьому вже можуть десятки тисяч людей літнього віку, що стали членами нашої асоціації. Разом ми вирішуємо багато проблем, які щодня спіткають пересічну людину у віці.

Споглядаючи на наше суспільство, дивуєшся: чому сивочолі люди, які заслужили за непросте життя поваги, вдячності і уваги, стали саме тими, хто змушені на своїх плечах нести все пережите, вистраждане і наболіле? Чому суспільство більше на словах, ніж справами, допомагає вам? Це ще раз і ще раз доводить, що немає людей міцніших духом і вірою, ніж ви, наші дорогі батьки. І милувані ви будете перед Богом.

Минає останній день 2012 року. Нехай з цим днем відійдуть у минуле всі турботи і клопоти, нехай минулі проблеми не стають на заваді уже завтра. Нехай «завтра» відкриє нову і хорошу сторінку у вашому житті.

Сьогодні від себе особисто, від імені тих, хто стоїть за таким звичним для нас словом ВАП, щиросердечно вітаю усіх членів асоціації, усіх літніх України, а також усю громаду нашої держави з Новим 2013 роком та Різдвом Христовим!

Нехай на життєвій дорозі вас не покидає віра, нехай береже вас Господь, доля дарує гарних і вдячних дітей та онуків! Здоровя вам та довголіття! Миру і затишку осель! Любові і підтримки рідних і близьких! Нехай доля кожної літньої людини стане пріоритетом української держави! Бо ви – наша мудрість, досвід, порада і розрада. Ви – наше минуле, теперішнє і майбутнє. Тож нехай «тому роду не буде переводу», в якому поважають старість.

З повагою Володимир Дзьобак,

       голова Ради ВАП

До списку новин