загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Влада Таджикистану вирішила звільнити всіх пенсіонерів, що працюють

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Відповідна вказівка ​​надійшла з апарату президента республіки.

Агентство має текст цього листа. Він датований 6 грудня і підписаний керівником президентського апарату Бахтієром Худоєровим.

Згідно з листом, керівникам державних установ було наказано до 25 грудня 2012 року припинити трудовий договір з особами, які досягли пенсійного віку. Про результати вони (керівники) повинні відзвітувати до 5 січня 2013 року.

Лист був адресований керівникам міністерств, інших державних відомств, головам адміністрацій областей, районів і міст. Інформацією про те, скільки людей були звільнені відповідно до цього розпорядження, агентство не володіє.

Кадрова чистка, як стверджує представник президентського апарату, покликана сприяти "залученню молодих спеціалістів до управлінської діяльності, ефективному використанню кадрового потенціалу, зміцненню самосвідомості країни".

Раніше повідомлялося, що в Таджикистані заблокували доступ до Facebook.

До списку новин