загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

12 страв на Різдво

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Кожного року я вигадаю нове меню на Різдво. І роби ти це дедалі складніше. Адже всі страви повинні бути пісними, а це дуже обмежує вибір господині http://woman.delfi.ua/

Спробуйте зробити страви різноманітними - вважається, що завдяки такому пишному столу на Різдво кожен місяць у вашому домі буде щедрим.

Власне кажучи, 12 страв - ци символ і апостолів Христа, і дванадцяти місяців в році.

Можливо, комусь мої поради будуть корисними - я пропоную на вібир вам декілька готових варіантів різдвяного меню.

Перший варіант різдвяного меню: 1. Кутя. 2. Узвар. 3. Риба смажена. 4. Пісний борщ. 5. Тушкована капуста з грибами. 6. Голубці з рисом та тушкованою морквою і пастернаком. 7. Пшонна каша з грибним соусом. 8. Салат із буряка и чищеного оселедця. 9. Салат із солоних огірків, кислої капусти та цибулі. 10. Драники. 11. Гостра приправа із товченого часнику, чорного перця, зеленого кропу, томатної пасти та олії. 12. Варена картопля, змащена товченим часником з олією.

 

Другий варіант різдвяного меню: 1. Кутя 2. Узвар 3. Зрази з грибами 4. Вареники з картоплею 5. Рибна юшка 6. Гречаники 7. Овочеве рагу 8. Квашена капуста 9. Пісне печиво (наприклад, цукрове) 10. Кольорова капуста в клярі 11. Фаршировані помідори 12. Риба в паніровці

До списку новин