загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Економіці загрожують зміна клімату та інтернет, - ВЕФ

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Експерти Всесвітнього економічного форуму оцінили головні ризики десятиліття, серед яких: помилки центробанків, розвал пенсійних систем, непереможні епідемії, брак води і голод, безконтрольний інтернет і поширення зброї масового ураження.

За даними форуму в найближчі десять років найбільш ймовірними ризиками світової економіки будуть нерівність у доходах між бідними і багатими і хронічні дисбаланси фінансових систем.

Прогнози, в порівнянні з минулим роком, стали песимістичнішими.

Зміна клімату, криза водопостачання і збої пенсійних систем також увійшли до п'ятірки найбільш ймовірних ризиків. Стурбованість дисбалансом пенсійнихсистем за рік виросла настільки, що витіснила з п'ятірки головних ризиків кібератаки.

Руйнівними виявляться і криза водопостачання, хронічні фінансові дисбаланси, брак їжі та поширення зброї масового ураження, а також серед ризиків –непередбачуваність інформаційних технологій, наголошується в доповіді ВЕФ.

До списку новин