загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Молодь хоче до Євросоюзу, а пенсіонери до Митного Союзу - дослідження

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

За даними соціологічного дослідження серед людей віком 18-30 років 60% прагнуть інтеграції до Європейського Союзу. Про це повідомила директор Фонду "Демократичні ініціативи" Ірина Бекешкіна під час прес-конференції, передає кореспондент УНН.

"Чітко помітно, що молодь виступає за Європейську інтеграцію. Орієнтація на "схід" починається із 55 років. Це, скоріш за все, є ностальгією за Радянським Союзом", - сказала соціолог

За її словами, данні дослідження засвідчують, що серед людей віком старше 60 років інтеграцію до Європейського Союзу підтримує тільки 35% опитаних, у той же час 50% із них підтримують вступ до Митного Союзу із Білорусією, Росією та Казахстаном.

Вона також додала, що 70% українців, які були у країнах ЄС чи США (а в цих країнах були 22,5% опитаних) виступають за євроінтеграцію. При чому, І.Бекешкіна підкреслила, що цей відсоток майже не змінний серед усіх регіонів України.

Опитування проводилося з 21 по 24 грудня 2012 року, було опитано 2 009 респондентів старших за 18 років по всій Україні. Ймовірна похибка не перевищує 2,3%. Опитування проводилось за рахунок проекту UNITER.

До списку новин