загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Секрет здоров'я чоловіка в правильному харчуванні

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Здоров'я та потенція чоловіка залежать не стільки від рівня медицини, хоча це теж важливо, але головним чином від того, як він живе, в якому екологічному середовищі знаходиться, яку воду п'є, яку вживає їжу, а також з ким спілкується, який в нього психологічний стан, тощо.

 

Так вважає академік Української технологічної академії, Президент Всеукраїнської міждисциплінарної асоціації «Чоловіче здоров'я», лікар сексолог-андролог Юрій Засєда.

 

Сам експерт каже, що займає жорстку позицію щодо того, як має харчуватись чоловік, який хоче жити довго та повноцінно.

 

«Чоловіку в будь-якому віці, звичайно, в різних пропорціях, необхідне звичайне здорове харчування. Інша справа, що не всі чоловіки знають, що таке здорове харчування, яке подовжує життя і робить його якіснішим», - каже Засєда.

 

Він пропонує повністю виключити з раціону пшеницю, включаючи хліб, макаронні вироби та навіть спагетті високої якості. Лікар також рекомендує виключити жирне м'ясо, в першу чергу свинину, і наставляє нічого не смажити та по можливості обмежити солодке.

 

«Звичайно, допускається з'їсти щось смачненьке, але в невеликих кількостях. Рекомендую обмежити навіть солодкі фрукти, якщо талія у чоловіка більше 94-х см - диню, кавун. Обмежити тимчасово, поки метаболізм [обмін речовин - прим. автора] не прийде в норму», - говорить Засєда.

 

Щоб харчуватись здорово, експерт радить їсти рибу, особливо морську, та інші морепродукти, а також овочі в будь-якому вигляді: свіжі, варені, парені, гриль - тільки не смажені. Потрібно їсти кисломолочні продукти та сир (в разі порушень метаболізму бажано знежирений). Корисні різноманітні горіхи в невеликих кількостях. Також кожному чоловіку рекомендується щодня з'їдати по десять ядер волоських горіхів - у волоських горіхах достатня порція Омега 3 жирних кислот. Так само корисні не солодкі фрукти.

 

Можна вживати й біле м'ясо, але курка повинна готуватися та з'їдатись без шкірки, розповів лікар-сексолог.

До списку новин