загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Мукачеві відбудеться грандіозний концерт за участю струнного оркестру

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

27 січня у Мукачеві відбудеться грандіозний концерт за участю струнного оркестру під керівництвом Сергія Добоша і всесвітньовідомих скрипалів Остапа та Ольги Шутко зі Львова.

Цією новиною на прес-конференції музиканти поділилися з представниками міської влади та ЗМІ.

Унікальність концерту також у тому, що багато творів написані або перероблені спеціально для Остапа Шутка та Ольги Шутко та тільки ними і виконуються.

Зокрема Гавот Баха, який переробив італійський композитор Нікола Візаллі чи Прелюдія Баха у версії відомої композиторки Богдани Фроляк.

У супроводі Мукачівського камерного ансамблю під керування Сергія Добоша прозвучать твори Баха, Генделя, Сарасате, Альбеніса, Паганіні, Крейслера.

Остап Шутко є одним із найвідоміших українських музикантів нашого часу. Він сам створив і особисто фінансує проект "Музичні вечори Остапа Шутка", в якому беруть участь знані музиканти не тільки в Україні, але й у цілому світі.

До списку новин