загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсії пенсіонерів, які працюють, зменшаться в два рази

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Розмір пенсій пенсіонерів-держслужбовців, які працюють, зменшиться приблизно в два рази, зараз він становить 80-90% від зарплати, тоді як середній розмір пенсії в Україні по відношенню до зарплати — 48%. Про це на прес-конференції заявив віце-прем'єр, міністр соціальної політики Сергій Тігіпко.

«Всі пенсіонери, які працюють, крім держслужбовців і 10 категорій, прирівняних до них, будуть отримувати повну пенсію (і зарплату). Я говорю і про військових пенсіонерів. Їм (всім, хто отримує і пенсію, і зарплату) ця пенсія буде індексуватися, якщо вони будуть працювати на державній службі або бюджетній сфері кожен раз зі збільшенням прожиткового мінімуму. Що стосується 10 категорій і держслужбовців, в них буде інший підхід, вони будуть отримувати пенсію, якщо будуть працювати, яка буде обчислюватися на загальних підставах, і це достатньо серйозно зменшить їх пенсію», — заявив Сергій Тігіпко

До списку новин