загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Енергетика будинку

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Аура Послідовники фен-шуй стверджують, що якщо колишніх господарів будинку переслідували невдачі та хвороби, то й нові господарі не будуть у ньому щасливі. Наприклад, якщо колишній власник будинку зазнав невдачі і розорився, то і новий навряд чи буде успішним у делах. Все, що відбувається в будинку, породжує хвилі, подібно кинутому у воду каменя. Будь-які повторювані ситуації, настрою, певна атмосфера накладають свій відбиток на стіни, підлогу, стелю, меблі, предмети, рослини, тварин і людей, що знаходяться  в цьому просторі.

Дуже сильний відбиток залишає будь подія, що супроводжується сильними емоціями, фізичної або душевною травмою. Ймовірно, вам траплялося, заходячи в кімнату, в якій тільки що відбулася суперечка, відчувати важку, мов напруженням, атмосферу.

Енергетичні хвилі, розходячись по всьому простору, накопичуються, як би "застряє", у всіх кутках і закутках.

Будинок, в який ви в’їхали, потребує ретельному очищенні не тільки на фізичному, але і на енергетичному рівні. Тільки після проведення очищення простору можна покращувати його фен-шуй. Очищене простір – неодмінна умова ефективності роботи будь-яких фахівців фен-шуй. Крім того, після такого очищення ви зможете виразніше відчути енергію середовища і зрозуміти, які потрібні зміни.

Починати треба, звичайно ж, з знищення фізичного бруду. Необхідно відскоблити, віддерти і змити все, що можливо: старі шпалери, побілка і фарба несуть на собі відбиток енергетики колишніх господарів. Підлоги, якщо це паркет, краще заново отциклевать. Але не варто покривати їх лаком: дерево – матеріал живий, він повинен дихати.

Потім потрібно провести вологе прибирання, оскільки очисна сила води дуже велика. Те, що помити не можна, можна окропити водою: джерельною, настояної на ялинової або соснової хвої або на горобинових гілках.

Добре очищає вода з солями срібла. Для цього можна використовувати аптечний ляпісний олівець (один олівець на три літри води). Негативну енергетику можна вигнати водою, в яку опущена срібна монета або ложка, або будь інший предмет з чистого срібла.

Для коригування енергетики будинку можна використовувати і невеликі шматочки деревини. В місцях з негативною активністю потрібно покласти шматочки осики, берези, ялини або дуба – дерево уловить і вбере в себе негативні флюїди. Клен, черемха, горобина, ліщина і ялівець здатні навіть перетворити негативну енергію в позитивну.

Стабілізувати енергетичну обстановку в будинку допоможуть тополя, липа, сосна. А от модрина, граб, бук і в’яз здатні залучати в будинок не дуже гарні енергетичні субстанції.

Добре допомагає енергетиці будинку обкурювання ялинової хвоєю, сушеної полином, багном, в важких випадках можна провести обкурювання паленим бурштином.

Після очищення простору добре кілька днів запалювати в приміщенні свічки, краще принесені з церкви.

Традиційно використовувані китайцями дзвіночки здатні розсіяти застояну енергію в тих місцях, до яких важко дістатися. Дзвіночки можуть не тільки розсіювати негативну енергію, але і гармонізувати енергію, втікає в будинок, ось чому їх так часто можна побачити в китайських будинках.

Для очищення простору придатні природні невідшліфованим кристали. Спочатку їх омивають в святій воді або закопують в морську сіль або просто в землю. Потім кристал потрібно запрограмувати на певну дію: візьміть його в руку і твердо скажіть, що від нього вимагається, або просто піднесіть до свого серця і дозвольте своїм почуттям перелитися в нього.

Такий кристал буде хорошим захисником вашого дому.

Для очищення нерідко використовуються різні запашні палички, наприклад, з сандалового дерева, але треба пам’ятати, що пахощі діють лише тоді, коли їх запах присутній у повітрі.

Енергетика речей З принципів фен-шуй випливає, що всі предмети насичуються енергією того, що відбувається навколо них. Чим більше ми користуємося тими чи іншими предметами, тим відчутніше може бути вихідне від них випромінювання.

Деякі предмети можуть приносити щастя, знищуючи злий вплив, а деякі, навпаки, нещастя, підсилюючи злий вплив.

Наш будинок – це простір, наповнений енергією, а енергоінформаційна структура формується не тільки емоційним настроєм, утворюється при контакті живих мешканців будинку, але і неживими предметами, також володіють своєю власною енергетикою.

У предметах мистецтва: картинах, статуетках, порцеляні, гобеленах – може бути зосереджений величезний заряд енергії, вкладений їх творцями. І така енергія обов’язково починає взаємодіяти з енергією оточуючих.

Важливо знати, що в живій і неживій природі діє постійний енергообмін. Посередником в ньому незмінно виступають людина і його зображення. Потрібно вміти захищати себе і свою енергетику навіть в такій, здавалося б, нешкідливою ситуації, як позування перед фотооб’єктивом.

Будь-який твір мистецтва людина сприймає, проявляючи певні емоції. А будь-яка емоція – це енергетична складова, яка, складаючись з іншими, створює загальну енергетику будинку.

Згадайте, як нелегко буває купити якусь річ у комісійному магазині.

Багато хто навіть категорично відмовляються носити старі, чужі речі. Ймовірно, ми вловлюємо людську енергію, яка буквально проникла в старі речі. Вони несуть у собі думки, почуття і емоції своїх колишніх господарів, створюючи навколо них особливий фон.

Сучасне життя поставила нас в такі умови, коли ми змушені купувати старі речі, оскільки на нові у нас просто немає грошей.

Купуючи такі речі, потримайте їх у проточній воді – це найкращий спосіб прибрати з предметів чуже поле.

Після цього річ слід ретельно відпарити.

У багатьох з нас є свої улюблені речі, приносять удачу. Це сімейні реліквії, які, передаючись в сім’ї по спадку, заряджають нас накопиченої в них позитивною енергією ци.

Бережіть їх, ніколи не викидайте і тим більше не продавайте. Пам’ятайте, що ці речі – частина вас і вашого будинку. Їх зникнення порушить існуюче в будинку енергетичне простір, що може спричинити за собою самі непередбачувані наслідки.

Захист для дому Людина завжди намагався дотримуватися законів безпеки в своєму житлі. В’їжджаючи в новий будинок, він завжди освячував його – це було запорукою майбутнього благополуччя. Крім того, здавна існували різні обереги, містичні символи, що захищають будинок і відганяють від нього злих сутностей.

Протягом усієї своєї історії людство вдавався до допомоги містичних символів.

Круг – один з найдревніших і потужних символів. Він являє вічність, завершеність, єдність, досконалість і велику магію.

Трикутникце втілення сили пірамід; він символізує звязок з силами тіла, розуму і духу, а також єдність матері, батька і дитини, минулого, теперішнього і майбутнього. Це символ Святої Трійці. Трикутник володіє захисними властивостями.

Квадрат – символ чотирьох стихій: повітря, води, вогню і землі. Він символізує стабільність і силу, а також чотири пори року.

Якщо трикутник – це активність і динаміка, то квадрат – матеріальний світ, процвітання і достаток.

Хрест – самий старий талісман у світі. Він символізує вічне життя, воскресіння і божественну захист від диявола.

Пентаграма символізує людське тіло. Вона застосовується, щоб захищати людину і закликати сили добра.

Символ нескінченності – лежача на боці вісімка. Цей символ, що прийшов з космосу, володіє дуже сильною енергетикою.

Зірки – знак розуму, творчості, успіху в різних сферах діяльності.

Дерево часто зображується як ялинка догори ногами. Це символ довголіття.

Хвиляста лінія символізує воду, Світовий океан, а також початок життя, мінливість і пристосовність.

Перевернута вертикально хвиляста лінія означає вдосконалення, шлях до вершини.

Спіраль – символ мудрості.

Зображена червоним, чорним або білим кольором, вона відвертає сутностей тіньового світу.

Щоб у домі став діяти той чи інший символ, можна намалювати його на аркуші паперу, загорнути в шовк і сховати під ліжком або в ящик столу. Зображення символу можна повісити на стіну або придбати скульптуру або фігурку в вигляді символу.

Для освячення символу, зробленого з металу, його можна пронести крізь вогонь або омити в чистій зарядженої воді. Паперовий символ достатньо потримати на вітрі або Окур димом ладану. Під час освячення символу необхідно голосно висловити свій намір.

Звичайний килимок біля дверей теж являє собою енергетичний захист для дому, оскільки на ньому залишається не тільки звичайна бруд, принесена з вулиці, але і енергетика.

До списку новин