загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як облаштувати маленьку кухню. Кілька порад

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Смачно готувати і водночас комфортно почуватися на кухні – мрія будь-якої господині чи господаря дому. Але що робити, якщо кухня тісна і незручна? Вихід у цій ситуації один – треба правильно організувати простір кухні.  Про те, як це зробити – нашому матеріалі сьогодні.

1.Колір

Ви вже, мабуть, знаєте, що світлі тони в дизайні створюють відчуття розширеного простору. Тому білий, кремовий, пастельний, жовтий і світло-коричневий кольори ідеально підійдуть для кухні. Однак не варто обмежуватися тільки цими кольорами.

2. Виділіть колір

Відтінюйте одну стіну контрастним кольором. Додавання кольору оживляє кімнату і при цьому не звужує простір, як це відбувається при однотонному фарбуванні.

 

3. Підлога

Якщо ви вирішите покласти на кухні глянсову плитку або ламінат, то необхідно укладати їх елементи повздовж. І в жодному випадку не впоперек. Плитку для підлоги краще використовувати білого або кремового кольору. Хороший варіант укласти візерунок у шаховому порядку.

4. Викиньте непотріб

На малогабаритній кухні важливо правильно використовувати простір. Всі необхідні кухонні атрибути повинні бути легко доступні, але при цьому не заважати готувати і вільно переміщатися на кухні.

Приберіть зайвий посуд, розберіться в шафах, сміливо викидайте старі і непотрібні речі, позбудьтеся мотлоху. Розкладіть все по поличках.

 

5.Оптимізуйте простір

Тільки після того, як ви розберетеся у всіх шафах можна починати оптимізацію простору.

Організуйте додаткові ящики на рівні цоколя. Все кухонне приладдя можна розмістити там.

Використовуйте висувні сітки і каруселі, вбудовані столи, підйомні і розсувні механізми для дверцят та полиць. Вони дійсно полегшують життя на кухні.

До списку новин