загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Провалені випробування з тестування вакцини проти туберкульозу

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Тепер вчені говорять, що провалені випробування відкидають суспільство назад, тому що ця вакцина була першою, яка проходила настільки масштабне тестування за останні 20 років. Нагадуємо, що в 1921 році була впроваджена вакцина БЦЖ.

Передбачалося, що вакцина MVA85A зможе захистити дітей, яким вже робили БЦЖ. Для її випробувань було залучено 2793 дітей, вік яких складав від 4-х до 6-ти місяців. Половина з них дійсно отримала вакцину, а половина - плацебо. За розвитком дітей, а також за їх станом здоров'я медики спостерігали протягом двох років.

Результат виявився таким: у тій групі, де дітей дійсно прищепили вакциною, 32 дитини захворіли на туберкульоз, а в групі з плацебо - захворіли 39 діток. В цілому еффектіновсть нової вакцини дорівнює всього лише 17%, а тестують її вже протягом десяти років.

Розробкою такої вакцини займався професор з Університету Оксфорда - Хелен Макшейн, і вона робила великі ставки на свою інновацію. Нагадаємо статистику: на сьогоднішній день в світі офіційно зареєстровано вісім з половиною мільйонів хворих на туберкульоз, за ​​рік в середньому помирає майже півтора мільйони осіб. Найчастіше вмирають жителі Південної Африки, багато з яких - ВІЛ-позитивні.

До списку новин