загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Олена Курилова: доля - це запропонована вищими силами можливість

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Доля - це не фатальність, а лише запропонована вищими силами можливість!

Про це під час онлайн-конференції в прес-центрі «ГолосUA» розповіла переможниця шостого та восьмого сезону української «Битви екстрасенсів», учасниця першого сезону телешоу «Слідство ведуть екстрасенси» на телеканалі «СТБ» Олена Курилова.

За ствердженням екстрасенса, доля - це визначений штрих-код, певна кількість білих і чорних точок на аркуші життя. Але яким шляхом людина пройде від однієї доленосної точки до іншої, залежить тільки від неї. І кожен з цих шляхів буде її вільним вибором. Чим сильніша духом і розумом людина, тим менше в її житті подібних доленосних точок, тим більше вона пише в книзі свого життя сама.

Треба уважно ставиться до своїх ближніх і розуміти, що ніщо не трапляється просто так. Доля приводить в певне місце і дає зустріч з певними людьми, і від того, як людина скористається цією можливістю, цим шансом, залежить її подальше життя.

Вершіть свою долю самі - складайте потрібні вам цеглинки в основу свого життя!

Порада Олени Курилової: 2013 рік буде непростим, але не зупиняйтеся - йдіть вперед! Керуйтеся принципом «Сім разів відміряй, один - відріж».

 Дана Суліменко,

спеціальний кореспондент ВАП

До списку новин