загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

З любов'ю в серці. Увагу та час волонтери віддали людям похилого віку та студентам із обмеженими можливостями

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

З любов'ю в серці. Напередодні Свята закоханих харківські благодійники влаштували концерт для тих, кому не вистачає кохання та тепла. Свої увагу та час волонтери віддали людям похилого віку та студентам із обмеженими можливостями. Як множиться турбота, знають наші кореспонденти.

День Святого Валентина традиційно асоціюється з закоханими молодими парами. Але насамперед це - свято кохання, якого вистачає не всім. Керуючись цією думкою, харківський благодійний фонд "Доброта" вирішив підтримати людей похилого віку та студентів із обмеженими фізичними можливостями. Організатори не просто влаштували концерт, а й залучили до нього номери, підготовлені студентами та пенсіонерами. Головна мета - налагодження зв'язків між поколіннями. Спочатку побоювалися, що молоді буде нецікаво спілкуватися з людьми похилого віку, але марно: зустрічі затягувалися до п'яти годин.

Гуцол директор харківського благодійного фонду "Доброта"

Мы вместе пили чай, мы танцевали, общались. И мы стали понимать, что, оказывается, у молодежи большой интерес к взрослым. Может, это потому, что они видят опытных людей, которые могут рассказать что-то интересное. Ведь среди этих людей много и бывших политиков, и артистов, и просто людей, работающих на заводах.

Пенсіонери, які прийшли на зустріч, здебільшого урізноманітнюють своє дозвілля завдяки територіальним центрам. Так Галина Миколаївна каже, що подібні місця допомагають їй підтримувати себе у формі.

Галина Миколаївна учасниця свята

Часто ходим в театры, устраиваем чаепития, дни рождения, прочие праздники. Приводим себя в порядок. Дома сидели бы перед телевизором или еще хуже лежали. А это мы собираемся, идем и встречаемся.

Жінка жалкує, що у час її молодості не було свята, Дня закоханих. Але зізнається: життя і без нього не втрачало цікавості.

Галина Миколаївна учасниця свята

Мы ходили танцевать, как сейчас ходят на дискотеки. Развлечением для нас были танцы, кино, прогулки. Телевизора тогда не было. Жили тоже неплохо, весело.

Учасниця концерту Ольга вже вдруге буде співати для гостей. Дівчина каже, що для неї спілкування з людьми похилого віку завжди цікаве.

Ольга Полякова учасниця концерту

Замечательные люди, творческие, очень интересные. Они поддерживают, дарят свой позитив. В них столько позитива, несмотря на их возраст.

Подібні зустрічі планують проводити, не обмежуючись тільки 14 лютим. Адже турботи, впевнені організатори, ніколи не буває багато.

Аліна Суюндукова, Вадим Макарюк.

До списку новин