загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Заряди свою мотивацію на максимум: 14 простих способів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Ці прості стратегії допоможуть тобі завжди бути у формі, як у робочий, так і в неробочий час.

Для продуктивного виконання всіх поставлених завдань і стимулювання робочої енергії потрібна надмотивація.

Пропонуємо твоїй увазі 14 простих способів, які допоможуть тобі завжди бути мотивованим.

1. Налаштуй свій розум. Привчи себе думати позитивно, уникаючи при цьому негативних думок.

2. Налаштуй своє тіло. Для виконання будь-якого завдання тобі необхідна фізична енергія. Склади план витрат на їжу та спортзал і дотримуйся його, як бізнес-плану.

3. Уникай негативних людей. Вони "випивають" твою енергію та поглинають твій дорогоцінний час. Тому зв'язуватися з такими особистостями - завжди собі на збитки.

4. Оточи себе людьми, інтереси та цінності яких ти поділяєш. Їхня позитивна енергія впливатиме на тебе найкращим чином, і ти поруч із ними зможеш впровадити свою стратегію успіху.

5. Треба мати цілі, але при цьому залишатися гнучким. Жоден план не вартий того, щоб вилити його в бетоні, ну тільки якщо він важливіший за досягнення мети.

6. Дій, зважаючи на найвищі цілі. Будь-яка діяльність або дії, що не відповідають твоїй вищій меті - це холості постріли.  Уникай цього.

7. Завжди відповідай сам за свої результати, незалежно від того, які вони - хороші чи не дуже. Це допоможе тобі почуватися впевнено та навчитися гідно приймати виклики та подарунки долі.

8. Щодня розширюй свої рамки. Тобі необхідне свіже повітря, щоб рости та розвиватися. Гуляючи старими, знайомими доріжками, ти швидко себе вичерпаєш і зістаришся. Вихід на нові горизонти дасть тобі змогу бути завжди у формі.

9. Не чекай найдоречнішого моменту, дій тут і зараз! Перфекціоністи здебільшого програють у життєвій грі. Ти повинен прагнути до успіху, а не вибудовувати стіни неможливості.

10. Навчися позитивно сприймати невдачі. Пам'ятай: найважливіші уроки в житті одержуєш тільки тоді, коли тобі чогось не вдається досягти. Знайди час, щоб зрозуміти, де ти промахнувся, і зроби правильні висновки.

11. Не сприймай успіхи надто серйозно. Успіх може породити невдачу завтра, якщо ти дозволиш собі почивати на лаврах.

12. Уникай слабких цілей. Цілі є душею успіху, тому ніколи не починай їх зі слів "Я спробую ...". Варто казати "я буду" або "я мушу".

13. Розглядай бездіяльність як справжню невдачу. Ти повинен проаналізувати кожен такий випадок, щоб вжити заходів і винести користь із досвіду.

14. Завжди думай перед тим, як говорити. Не розкидайся словами. Говорити безцільно і безглуздо - це вибір невдах.

Олег Мокровський

До списку новин