загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Ветерани і студенти раз на місяць зможуть безкоштовно відвідувати Одеський оперний театр

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Найменше захищені жителі Одеси зможуть в кожну останню середу місяця безкоштовно відвідувати академічний театр опери та балету.

Про це кореспондентові УКРІНФОРМу повідомили в прес-службі театру.

"Одеський національний академічний театр опери та балету визначив день, коли вистави зможуть безкоштовно відвідувати представники пільгових категорій громадян: інваліди I і II груп, діти дошкільного віку, учні середніх спеціалізованих навчальних закладів, студенти вишів, військовослужбовці термінової служби, пенсіонери, ветерани Великої Вітчизняної війни, учасники бойових дій.

"Безкоштовним" днем буде кожна остання середа місяця.

"Пільговики повинні пред'явити документи, що засвідчують їх приналежність до вказаних категорій громадян" - інформує джерело.

У найближчий "безкоштовний" день, 27 лютого, в театрі будуть давати оперу Джузеппе Верді "Ріголетто".

До списку новин