загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Полтаві з нагоди свята сала відкриють музей

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Музей свята сала відкриють у Полтаві у суботу на щорічному фестивалі сала, який став для обласного центру традиційним.

Про це кореспондентові УКРІНФОРМу повідомили в управлінні культури Полтавського міськвиконкому.

«Оскільки за п’ять попередніх років зібралася дуже потужна колекція незвичайних виробів із сала, цьогоріч на Театральній площі відбудеться відкриття «Музею свята сала»", - зазначили в управлінні.

Найімовірніше, що музей не буде стаціонарним і діятиме лише під час проведення фестивалю. Втім, як зберігатимуться там експонати, організатори розповідати відмовилися – тримають інтригу і запрошують всіх бажаючих завітати на свято сала, яке проходитиме в центрі Полтави з 13 до 15 години на вулиці Жовтневій від переходу «Злато місто» до Театральної площі і побачити все на власні очі.

Нагадаємо, під час минулорічного свята полтавців вражали футбольним м'ячем та книгою із сала, запам'яталось також сало в шоколаді, сало з родзинками та суші-сало, яким дивували гостей в минулі роки.

До списку новин