загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Львові відкриють «шоколадний музей»

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Цьогоріч у Львові організатори VI Національного Свята Шоколаду планують відкриття «Львівського шоколадного музею».

У 5-поверховій будівлі музею будуть представлені різноманітні шоколадні експонати – від шоколадних скульптур львівських будівельних пам’яток до величезних 200-кілограмового шоколадного Лева та 3-метрового «Шоколадного годинника».

Особливістю музею стане те, що кожен поверх буде поділено на окремі зони, а експонатами виставки будуть уже відомі львівянам та гостям міста величезний 200-кілограмовий шоколадний Лев, «Галерея фестивальних левів», 3-метровий «Шоколадний годинник» зі справжнім сонячним механізмом та різноманітні шоколадні скульптури, створені найкращими львівськими митцями під час Свята Шоколаду, повідомляє прес-служба Львівської міської ради..

«Усі відвідувачі музею зможуть милуватися львівською Ратушею, Оперним театром, Пороховою вежею та іншими пам’ятками Львова у «Шоколадному місті». Музей також розкриватиме відвідувачам секрети виробництва шоколаду, розкаже про історію його походження та особливості застосування у кондитерстві. Один із поверхів музею повністю присвятимо маленьким відвідувачам – для них ми відкриємо «Дитячу шоколадну країну». Це буде справжня арт-майстерня, в якій малеча зможе створити власний шоколадний шедевр, приготувати різноманітні шоколадні смаколики та дізнатися багато цікавого про улюблений продукт », - зазначив директор VI Національного Свята Шоколаду Андрій Сидор.

Відкриття «Шоколадного музею» заплановано на початок червня

За словами організаторів, у музеї також планують запровадити щотижневі вистави «Шоколадного театру» та відкрити власну «Шоколадну фабрику», де на очах відвідувачів виготовлятиметься фірмовий шоколад «Львівського шоколадного музею». Незабаром стане відомо, у якій з львівських будівель оселиться цей унікальний музей.

У Львові з 14 по 17 лютого 2013 року відбулося  VI Національне Свято Шоколаду.

До списку новин