загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Вчені: Червоне вино рятує від втрати слуху

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Вчені з Клініки імені Генрі Форда в Детройті встановили, що червоне вино добре впливає не лише на серце і розумову активність, але й захищає людину від втрати слуху.

 

Вживання червоного вина і виноградного соку у невеликій кількості позитивно діє на слух через вміст у хімічному складі расвератолу. Виноградна лоза, так само як і деякі рослини, виділяють цю речовину для захисту від шкідників.

Лікарі встановили, що расвератол має також протизапальну, противірусну, антидіабетичну і нейрозахисну дію на організм людини. Однак тепер, американські вчені з'ясували, що ця ж речовина підвищує захист людського тіла проти будь-яких ушкоджень.

"Расвератол дуже сильна хімічна сполука. Вона захищає людський організм від ураження і запальних процесів, сповільнюючи старіння тканин. Таким чином расвератол захищає людей і від втрати слуху", - каже лікар Майкл Сідман.

За його словами, варто випивати бокал вина перед тим, як йти на гучну вечірку чи концерт, аби запобігти втраті слуху в майбутньому.

До списку новин