загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Тернополяни на Шевченківські дні організовують флеш-моб

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

9 березня, в день народження українського поета, письменника, художника, громадського діяча, філософа та етнографа, Тараса Григоровича Шевченка відбудеться флешмоб «Великий син великого народу».

10 березня – перегляд фільму під назвою «Мій Шевченко» у кінотеатрі «Перемога» о 16-00 (вхід безкоштовний). Заходи організовує молодіжна громадська організація «Фундація Регіональних Ініціатив» за підтримки Управління культури та мистецтв Тернопільської міської ради.

Проект має на меті популяризувати творчість Тараса Шевченка, а також ознайомити із цікавими життєвим колізіями митця. Митець народився на українській землі, під українським небом, він належить до тих людей-світочів, що в пошані всього людства знаходять своє безсмертя.

Учасники флешмобу роздаватимуть листівки з уривками віршів Тараса Григоровича Шевченка у найбільш людних місцях Тернополя, а саме: Театральний майдан; ТРЦ «Подоляни»; ТНЕУ; ТНПУ.

Проект спрямований на те, щоб донести частинку творчості великого Кобзаря у свідомість кожного тернополянина.

Усіх тернополян запрошують на флешмоб «Великий син великого народу», що відбудеться 9 березня о 15-00 , а також на перегляд фільму «Мій Шевченко» 10 березня о 16-00.

До списку новин