загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Україні стартує інформаційна кампанія проти насильства в сім'ї

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У переддень Міжнародного жіночого дня 8 березня в Україні стартувала інформаційна кампанія "Насильство - це сміття, яке треба виносити з дому".

Ініціатором кампанії став Міжнародний благодійний фонд "Українська фундація громадського здоров'я" спільно з Міністерством соціальної політики України, повідомила виконавчий директор фонду Галина Скіпальська.

За її словами, в рамках кампанії в шести районах Києва на 1 тис. сміттєвих контейнерів буде розміщено наліпки з гаслом акції та телефонами гарячої лінії центру "Ла Страда" та соціальних служб міста, куди можна звернутися по допомогу.

"Насильство - це сміття, яке треба виносити з дому. Це проблема, яку потрібно вирішувати спільними зусиллями", - наголосила Г.Скіпальська.

У рамках кампанії на регіональних телеканалах транслюватиметься відеоролик, спрямований на протидію насильству.

За даними правоохоронних органів, у 2012 році зареєстровано 138 тис. випадків насильства в сім'ї, причому понад 90% - стосовно жінок. Однак, за оцінкою експертів, таких випадків насправді втроє-вчетверо більше.!»

До списку новин