загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Всеукраїнська виставка сенполій відбудеться в Будинку природи

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

14-17 березня у Будинку природи (вул. Рогнідинська,3) відбудеться Всеукраїнська виставка  сенполій та інших кімнатних рослин «Україна сенпольна представляє». У виставці візьмуть участь колекціонери і селекціонери із різних міст України: Луганська, Тернополя, Одеси, Дніпропетровська, Харкова, Українки, Чернігова, Запоріжжя, Києва, які  представлять рослини зі своїх колекцій. Серед експонатів  новинки селекції, та популярні сорти минулих років. Очікується понад 1000 різноманітних сортів сенполій, стрептокарпусів, бегоній, хой, бальзамінів, тощо.

Вперше буде представлений новий унікальний стрептокарпус українського селекціонера Юлії Склярової  «UA-Либідь», аналогів якому немає в світі, адже це перший Стрептокарпус із фрагментарним типом пістрявості.  Листочки  даної рослини забарвлено у білий колір із зеленими фрагментами. Чистий білий лотосний колір квітів і листя робить квітку подібну до лебідки.  Саме ця схожість, а також поетична легенда про засновників  Києва надихнули автора   на таку назву нового сорту квітки.

Вперше на виставці серед новинок української селекції буде представлено сорти київського селекціонера Ніни Лєвої (секція «Сенполія» при КП «Київський міський Будинок природи») -  «НІЛ-Персидські мотиви» та «НІЛ-Пантагрюель».

Напередодні виставки, 13 березня, відбудеться конкурс у номінаціях:

- краща сенполія української селекції

- краща новинка української селекції

- краща стандартна сенполія

- краща мініатюрна сенполія

- краща рослина сімейства геснерієвих

Для відвідувачів  виставка працюватиме

14 – 16 березня з 11:00 до 18:00, в неділю, 17 березня, з 11:00 до 17:00.

Вартість вхідного квитка : 10 грн.

Для школярів, студентів, пенсіонерів: 5грн.

Тел. для довідок: 234-45-47 

До списку новин