загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Кабінет Міністрів збільшив пенсії інвалідам та ветеранам війни

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

З травня пенсія учасника бойових дій у період Великої Вітчизняної війни, якому виповнилося 85 років, буде не менше 2548 грн. Про це повідомила Міністр соціальної політики України Наталія Королевська за результатами засідання Кабінету Міністрів 13 березня. За її словами, постановою Уряду передбачається з 1 травня збільшити розмір мінімальної пенсії інвалідам війни ІІ та ІІІ груп та учасникам бойових дій у період Великої Вітчизняної війни, яким виповнилося 85 років, до розміру мінімальної пенсії інвалідів війни І групи.

«З 1 травня 2013 року у жодного учасника бойових дій у період Великої Вітчизняної війни, якому виповнилося 85 років, пенсія не може бути меншою 2548 грн.: пенсія учасників бойових дій підвищиться на 1078 грн. на місяць», – сказала вона.

Міністр також повідомила, що Уряд ухвалив рішення збільшити розміри разової грошової допомоги усім ветеранам війни та жертвам нацистських переслідувань, що виплачується до 5 травня. У середньому таке збільшення становитиме 10% у порівнянні з минулим роком.

«Наприклад, інвалідам війни І групи передбачається виплатити разову допомогу у розмірі 2 415 гривень – на 215 гривень більше, ніж у 2012 році. На ці потреби у бюджеті заплановано 821,3 млн. гривень», – розповіла вона.

Окремо Наталія Королевська наголосила на тому, що ухвалені сьогодні соціальні рішення Кабінету Міністрів є частиною пакету з понад 70 пропозицій Міністерства соціальної політики, розроблених з початку року. Загалом пропозиції у соціальній сфері Мінсоцполітики, підтримані на сьогоднішньому засіданні Уряду, стосуються понад 2 млн. українців. На їхню реалізацію з державного бюджету та бюджету фондів соціального страхування буде спрямовано понад 2 мільярди гривень.

До списку новин